Flamingo va deschide la Calafat, in judetul Dolj, magazinul cu numarul 100 din Romania. In magazinul aniversar ce va avea 100 de metri patrati si care a necesitat o investitie de aproximativ 80.000 euro va fi comercializata intreaga gama de produse Flamingo: calculatoare si periferice, hardware si software, sunet si imagine, GSM.

Anul 2005 a fost unul foarte bun, plin de evenimente semnificative pentru Flamingo. In iunie am inceput cu oferta publica initiala pe care am continuat-o cu listarea actiunilor la bursa in luna iulie. Acum marcam un punct important in extinderea lantului national de retail Flamingo. Speram ca si anul care vine sa fie la fel de plin de bucurii pentru Flamingo si partenerii sai, a declarat Eduard Samson, presedinte Flamingo Computers. Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C&CE de la noi.

Conform datelor furnizate de IDC, anul trecut Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asambate fiind de 60.000 unitati, ceea ce corespunde unei cote de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate la noi. Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca, Flamingo Distribution Center, ce deserveste un numar de 1.500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin partenerii locali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri