Microsoft nu va mai comercializa telefoanele mobile Kin in Europa, au anuntat reprezentantii companiei la mai putin de doua luni de la lansarea produselor in SUA, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.
Telefonul mobil care se adreseaza in special tinerilor trebuia sa se lanseze in aceasta toamna si pe piata europeana, insa produsul va fi vandut doar in SUA, in parteneriat cu Verizon Wireless.

Oficialii Microsoft nu au precizat motivele pentru care au renuntat la comercializarea dispozitivului, dar surse apropiate companiei afirma ca vanzarile au fost sub asteptari.

Angajatii care au dezvoltat Kin vor fi parte a unei echipe care va lucra la un nou sistem de operare pentru telefoanele mobile, au anuntat oficialii companiei.

Telefoanele Kin au fost criticate de specialistii in tehnologie pentru faptul ca ii lipseau caracteristicile altor telefoane inteligente – de exemplu, posibilitatea de a descarca si rula softuri cumparate din magazine de aplicatii online.

Pe de alta parte, preturile de 50 si respectiv 100 de dolari al celor doua modele de Kin, valabile pentru doi ani de contract cu Verizon Wireless sunt considerate ca fiind prea mari. De altfel, Verizon Wireless a redus de curand preturile la 30, respectiv 50 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri