Un studiu realizat de Advantage Software Factory (ASF) releva faptul ca 47% dintre managerii romani considera ca se afla la conducerea unor companii prea mici astfel incat sa necesite implementarea de softuri pentru managementul relatilor cu clientii (CRM).
Potrivit unui comunicat emis de companie, studiul a fost efectuat de catre ASF in prima jumatate a acestui an, pe un esantion de 475 de IMM-uri si companii mari, din toate sectoarele de activitate.

“Dorim totusi sa ii incurajam pe managerii romani sa utilizeze solutii CRM ca pe un instrument util pentru cresterea vanzarilor si pentru pastrarea unei relatii de durata cu clientii, indiferent de dimensiunea firmei pe care o conduc. Avem in portofoliu clienti care utilizeaza sistemul incepand chiar si cu 3 utilizatori”, a declarat Sales & Marketing Manager Advantage Software Factory, Marian Stirbescu.

Studiul mai arata ca 40% dintre directorii de companii nu apeleaza la astfel de aplicatii si din cauza lipsei exemplelor la nivel personal.
„Managerii sunt influentati in decizia de a implementa diverse softuri de business de exemplul altor companii sau colegi din acelasi sector de activitate”, a precizat Stirbescu.

In acelasi timp, 38% dintre managerii din companiile de pe piata locala se tem ca implementarea unor softuri de tip CRM necesita o restructurare completa a proceselor de afaceri.

ASF este o firma romaneasca infiintata in 2001 care a dezvoltat pana in prezent patru linii de afaceri: sistemul de colectare Capone, suita de aplicatii AnytimeCRM, software-ul de raportare NextReports si dezvoltarea de solutii la cererea clientului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri