Goodwill Enterprises, compania din grupul Tornado Sistems care opereaza franciza lantului de retail Twister, a schimbat strategia de dezvoltare trecand de la vanzari catre o retea restransa de magazine IT la vanzari catre retaileri independenti de electronice si electrocasnice, a declarat pentru Wall-Street Eugen Lepadatu, fondator al Tornado Sistems.
"In acest moment compania vinde catre 230 de parteneri care detin mai mult de 300 de magazine distribuite in toata tara. Dintre acestea numai 21 functioneaza sub brandul Twister. Strategia pe termen scurt este cresterea numarului de magazine deservite la 400 si marirea ponderii brandurilor proprii in vanzari la 40%", explica Eugen Lepadatu.

Pe langa produsele IT, compania ofera in prezent si electronice si electrocasnice de la producatori precum Whirpool, Indesit, Samsung, Candy, Tefal, Orion, Akai, dar si branduri proprii.

In septembrie 2008 Goodwill Enterprises avea 35 de magazine la nivel national, iar conducerea companiei planuia sa ajunga la 100 de unitati pana la finalul lui 2009.

Anul trecut compania a avut afaceri de 1,67 milioane de euro si 15 angajati comparativ cu 1,49 milioane de euro si 19 angajati in urma cu doi ani.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri