Orange, primul jucator pe piata de telefonie mobila din Romania, lanseaza Internet PrePay, un serviciu preplatit ce ofera o alternativa clientilor care isi doresc sa fie conectati la Internet fara a incheia un contract.
Cartela Internet PrePay este gratuita, iar serviciul este disponibil la viteze de pana la 14,4 Mbps pentru oricare din cele 4 optiuni - cu 5, 10, 15 si 20 euro, ce includ trafic de 0,5 GB, 1,5 GB, 3 GB si respectiv 5 GB, valabil intre 15 si 30 de zile. Clientii au acces la Internetul de mare viteza in tara, dar si in roaming, prin activarea optiunii Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro.

Orange ofera doua modele de modemuri pentru conectarea Internet PrePay, modelul ZTE MF636DB ce permite o viteza de download de pana la 7,2 Mbps la 36 euro (TVA inclus) si modelul Option Icon 515M, cu viteza de download de pana la 14,4 Mbps la 50 euro (TVA inclus).

Internet PrePay este disponibil incepand de maine, 17 august.

Reincarcarea cartelei SIM Internet PrePay poate fi facuta la orice Orange shop si Orange store, precum si la un numar extins de magazine ale partenerilor Orange.

Pentru a-si monitoriza consumul, clientii pot trimite un SMS la 332 pentru a primi informatii privind traficul disponibil si perioada de utilizare ramasa.

"Serviciul se adreseaza utilizatorilor de laptop care au nevoie de acces mobil la Onternet, dar care nu doresc sa semneze un contract pe o anumita perioada si clientilor care folosesc ocazional Internetul, de exemplu atunci cand pleaca in vacanta sau in delegatie", a spus Bogdan Rauta, mobile data proposition manager.

Serviciile 3G+ (14,4 Mbps) sunt disponibile in 119 orase, iar cele 3G in cateva mii de localitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri