Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a lansat un nou serviciu bazat pe tehnologia QR codes, prin care clientii vor putea citi direct de pe telefonul lor recomandari si pareri despre smartphone-ul de care sunt interesati.

Cu ajutorul QR codes, clientii vor accesa pagina de Internet cu cele mai utile review-uri ale smartphone-ului dorit.

Noul serviciu nu implica costuri aditionale. Fiecare smartphone din oferta Orange va avea un cod pozitionat pe eticheta. Codul poate fi scanat cu telefonul, iar clientii vor fi redirectionati automat catre pagina de review-uri inscrise pe site-ul www.orange.ro/reviews, optimizata pentru browsing de pe telefonul mobil.

Pentru scanarea codului este necesar ca utilizatorii sa isi instaleze pe telefonul mobil una din aplicatiile cititor de coduri. Pentru acest proiect, Orange recomanda utilizarea aplicatiilor BeeTag sau Scanlife, disponibile pe site-urile www.scanlife.com sau http://get.beetag.com.

"In prezent, smartphone-urile ocupa 30% din totalul telefoanelor din oferta Orange si ne propunem sa dezvoltam cat mai multe servicii, aplicatii si solutii diversificate de asistenta pentru utilizatorii de smartphone-uri. Am lansat proiectul QR codes pentru a pune la dispozitia clientilor cat mai multe resurse utile in luarea unei decizii de cumparare", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.

Pentru moment, aplicatia este lansata ca proiect pilot in magazinele Orange shop Europe House, Orange concept store, Orange shop Mall Baneasa, Orange shop Mall Plaza Romania, Orange shop Constanta, Orange shop Iasi, Orange shop Brasov, Orange shop Cluj, Orange shop Timisoara.

Totodata, in reteaua Orange shop, clientii au la dispozitie serviciul de Smart Services, prin care specialistii Orange din magazine ii pot asista in configurarea smartphone-urilor si configurarea accesului la aplicatii specifice telefonului: Apple App Store, Nokia OVI, sincronizare cu PC.

Aceste operatiuni se pot face atat in magazinele Orange, cat si la distanta, apeland Serviciul Clienti Orange. Totodata, cei care detin smartphone-uri au acces si la serviciul Transfer de continut, care permite transferul informatiilor din telefon atunci cand se decid sa il inlocuiasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri