Google va majora cu 10% salariile tuturor angajatilor, incepand cu anul viitor, pentru a limita plecarile acestora la companii concurente, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Wall Street Journal.
Google are 23.000 de angajati la nivel mondial. Cresterea salariilor vine intr-un moment in care s-au intensificat luptele cu companiile concurente. Aproape 10% din salariatii Facebook sunt fosti veterani ai Google. Angajatii gigantului de Internet sunt, de asemenea, "curtati" agresiv de alte companii din Silicon Valley, scrie Mediafax.

"Vrem sa ne asiguram ca voi (angajatii Google - n.r.) va simtiti rasplatiti pentru munca depusa", a afrmat Eric Schmidt, directorul executiv al Google, intr-o scrisoare adresata salariatilor companiei.

Schmidt mentioneaza ca, potrivit sondajelor, salariile sunt mai importante pentru angajatii Google decat orice alta componenta a remuneratiilor. El a adaugat ca o parte din bonusurile angajatilor va fi inclusa in salariile de baza.

In ultimul an, mai multi directori ai Google implicati in afacerile cu publicitate, dar si manageri de produse si ingineri care au lucrat la dezvoltarea proiectelor software Chrome si Android, au "dezertat" la Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri