Siveco Romania, unul dintre principalii producatori de software pe piata locala, a castigat medalia de aur pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI la categoria "Best e-learning project securing widespread adoption" in cadrul premiilor eLearning Awards, desfasurate la Londra si la care au participat 200 de produse software din toata lumea.
"Cred ca surpriza a fost uriasa si pentru marile companii cu care am concurat si care s-au vazut devansate de o firma din Estul Europei", a declarat Irina Socol, presedinte si director general Siveco Romania.

SEI este un program initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, al carui obiectiv este sustinerea procesului de predare-invatare in invatamantul preuniversitar, cu tehnologii de ultima ora si care cuprinde peste 4 milioane de beneficiari la nivel national.

Siveco a ajuns anul trecut la afaceri de 51 de milioane de euro, fata de65 de milioane de euro, inregistrate in 2008.

Pe de alta parte, compania avea anul trecut un profit brut de 1,3 milioane de euro si in jur de 650 de angajati, conform datelor de la Registrul Comertului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri