Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza noi optiuni pentru clientii serviciilor pe baza de abonament prin care ofera pana la minute in retea sau nationale si reduceri la telefoane.

Utilizatorii noi care incheie un abonament pe doi ani la abonamentele Vodafone Complet primesc bonusuri, la alegere, ce pot ajunge pana la 10.000 de minute in retea sau 1.000 de minute nationale sau reduceri de 5 euro a telefoane in functie de abonamentul ales. Utilizatorii beneficiaza totodata de internet pe mobil gratuit timp de o luna, impreuna cu browserul Opera mini Vodafone.

In acelasi timp, clientii noi ai pachetelor Vodafone Familia primesc un bonus de 5.000 de minute in familie, valabile 1 an.

Pe de alta parte,utilizatorii Vodafone existenti care isi reinnoiesc contractul pentru doi ani beneficiaza de telefoane la preturi mai mici si de aceleasi bonusuri cu minute in retea, minute nationale sau reduceri la telefoane.

Astfel, clientii companiei vor putea cumpara modelul Samsung S3100, incepand de la zero euro si Nokia C3, de la 49 de euro.

Totodata, abonatii noi pot achizitiona LG Cookie Lite incepand de la 9 euro, Nokia 2730 de la 19 euro sau Samsung S3650 Corby incepand de la 29 de euro. Preturile sunt disponibile pentru contractele incheiate pe doi ani la abonamentul Vodafone Complet 500.

Cei care isi doresc un smartphone pot alege LG Optimus One care poate fi achizitionat exclusiv de la Vodafone, incepand de la 9 euro, sau Nokia E5 ce poate fi cumparat de la 39 de euro.

Preturi sunt disponibile pentru contractele noi pe doi ani cu abonamentul Vodafone Complet 800 plus internet pe mobil de 500 MB.

Pe de alta parte, clientii companiei pot cumpara telefoane BlackBerry la preturi mai mici (inclusiv noul BlackBerry Torch de la 299 euro cu TVA inclus) impreuna cu un abonament Vodafone Complet 800 ,de 9,36 euro pe luna sau mai mare, si cu optiunea BlackBerry 50 MB (cu 50 MB trafic national inclus) care costa 11,16 euro lunar.

Pentru utilizatorii care doresc sa comunice in strainatate, operatorul ofera noi extraoptiuni pentru apeluri in retelele fixe nationale si internationale:

- Zona Mea 100 + International, cu 100 de minute in retelele fixe nationale si 50 de minute catre retelele internationale fixe din Europa si fixe si mobile din Israel, SUA, Canada, Alaska si Hawaii, pentru 3,63 de euro pe luna (cu TVA)
- 30 de minute international catre retelele fixe din Europa, la 2,48 de euro lunar (cu TVA)
- 60 de minute international catre retelele fixe din Europa, la 3,72 de euro pe luna (cu TVA)







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri