Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, ofera utilizatorilor de iPhone un continut mai bogat prin varianta optimizata a portalului Orange pe mobil si prin aplicatii dedicate pentru smartphone, concepute special de operator in jurul serviciilor sale.
Portalul Orange pe mobil exista si intr-o versiune optimizata pentru iPhone, la adresa m.orange.ro. Prin intermediul acestuia, clientii care detin smartphoneul pot urmari emisiuni difuzate la 12 posturi de televiziune sau la 6 posturi nationale de radio.

Totodata, ei au acces la informatii, precum stiri, meteo, sau horoscop si isi pot personaliza telefonul cu tonuri de asteptare.

TV live de la Orange, cea mai noua aplicatie dezvoltata de operator, este disponibila in exclusivitate clientilor sai. Aceasta ofera acces la continutul video din Portalul Orange pe mobil pentru iPhone. Folosind functia “previzualizare“, acestia pot vedea toate posturile TV in timpul streaming-ului, pot schimba canalele fara a intrerupe sesiunea in direct, iar in sectiunea “program TV live“, utilizatorii isi pot alege emisiunea din programul TV al zilei.

„Ne concentram si investim resurse importante pentru a imbunatati experienta clientilor de utilizare a produselor si serviciilor; de aceea am si adaptat portalul Orange pentru utilizatorii de iPhone”, a declarat Julien Ducarroz, director comercial Orange.

Promotional, pana la 31.01.2011 accesul la cele 12 posturi TV din aplicatie este gratuit. TV live se descarca fara costuri din App Store, iar traficul de date se tarifeaza in functie de planul tarifar ales.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri