Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, lanseaza prima tableta sub marca proprie, Orange Tablet, care poate fi achizitionata incepand de la 99 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani.
Prin abonament, clientii beneficiaza si de acces nelimitat la Internet, 100 SMS/luna in retea, optiunea Happy Night (intre 00:00 si 07:00), Cost Control si upload la viteza de pana la 1,46 Mbps. Abonamentul permite si servicii de voce mobila, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard - 0,146 euro/min in retea si 0,198 euro/min in alte retele nationale. De asemenea, clientii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video in retea si 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi si ofera acces la aplicatiile din Android Market prin sistemul sau de operare Android 2.1. Tableta permite aplicatii web-based sau Android pentru vanzare, raportare sau gestiune a timpului si a resurselor.

Noua tableta poate fi folosita si ca rama foto digitala, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomica, datorita suportului mobil de sustinere, fara a fi necesar un accesoriu suplimentar. In plus, este compatibila cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 si include 2 camere video, o memorie interna de 8GB, plus un slot de card microSD.

Orange Romania este prima tara din grupul Orange care lanseaza acest produs.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri