eMag, cel mai mare retailer online din Romania, lanseaza cititorul de carti electronice Kindle la preturi intre 699 si 949 de lei, cu TVA, arata datele publicate de site.
Astfel, produsul lansat de Amazon costa 699 de lei in versiunea cu conexiune Wi-Fi pentru acces la internet si 949 de lei pentru varianta cu conexiune Wi-fi si 3G.

Pana acum Kindle putea fi cumparat de pe site-ul Amazon la pretul de 139 de dolari pentru varianta Wi-Fi si de 189 de dolari pentru cea 3G.

Dispozitivul care cantareste 241 de grame poate stoca pana la 3500 de carti, iar bateria are autonomie de o luna.

De asemenea utilizatorii Kindle isi pot transfera melodiile in format MP3 pe Kindle si pot asculta muzica in timp ce citesc, prin conectarea Kindle la calculator, prin portul USB.

Kindle suporta fisiere in formate precum Microsoft Word (DOC, DOCX), PDF, HTML, TXT, RTF, JPEG, GIF, PNG, BMP, PRC si MOBI.

Emag a fost primul retailer care a adus in Romania un cititor de carti electronice, compania lansand in decembrie 2009 produsul iRiver Story.

De atunci in Romania a mai fost lansat eBook Readerul Libretto PER5062B de catre compania producatoarea Prestigio si distribuitorul Asbis, dar si Evobook, primul e-reader produs de o companie romaneasca.

Evobook a fost lansat de catre compania Televoice, detinuta de Liviu Nistoran, fostul sef al Autoritatii de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

„In Romania, anul 2010 a reprezentat inceputul timid al acestui produs, insa pentru 2011 estimam o piata de aproximativ 3 milioane de euro, urmand ca in 2013 aceasta sa depaseasca 10 milioane de euro” declara in urma cu doua luni Liviu Nistoran, presedintele Televoice.

Sursa foto: eMag.

Stirea a aparut pentru prima data pe blogul dandragomir.biz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri