Gabriel Pantelimon (42 de ani), managerul care a devenit in noiembrie anul trecut directorul general al Xerox Romania si Republica Moldova, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de copiatoate si imprimante, are un mandat de patru ani, arata datele publicate in Monitorul Oficial.
Gabriel Pantelimon (foto) lucreaza la Xerox din 1997 si inainte sa preia aceasta functie a fost director de marketing si vanzari al Xerox Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia.

El l-a inlocuit pe Petr Sichrovsky, iar in prezent este responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru Xerox Romania si Republica Moldova.

Gabriel Pantelimon a absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti la sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, detine un MA la University of Surrey, Guildford in Studii Europene si un MBA la Bucharest School of Management.

Xerox Romania si Republica Moldova este prezenta pe piata locala de 40 de ani, are 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati.

Compania a avut in 2009 afaceri de 17,5 milioane de euro si un profit net de aproximativ 630.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Grupul american isi desfasoara activitatea comerciala in Romania prin intermediul mai multor entitati, de aceea rezultatele afisate de Ministerul de Finante pentru compania Xerox Romania Echipamente si Servicii nu reflecta intrutotul nivelul de activitate a Xerox pe piata locala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri