Producatorul de telefoane mobile numarul doi din lume, Motorola, si compania Google au semnat in cursul zilei de ieri un contract pe trei ani de zile care va permite posesorilor de Motorola sa beneficieze de serviciile motorului de cautare printr-o simpla apasare a unei taste a telefonului, potrivit Reuters.

Mai mult, acest parteneriat este completat de o colaborare pe zece ani cu cei de la Kodak prin care utilizatorii vor putea sa navigheze pe Internet prin Google si, in acelasi timp, sa captureze cat mai multe imagini.

Directorul executiv al Google, Eric Schmidt a declarat ca semnarea contractului cu Motorola face parte din planurile de dezvoltare a motorului de cautare deoarece studiile intreprinse au demonstrate ca telefoanele mobile vor deveni calea cea mai usoara pentru accesarea Internetului.

Oficialii celor doua companii au precizat ca intelegerea incheiata pe trei ani nu este exclusiva, insa Schimdt a insistat pe faptul ca Motorola este partenerul potrivit indeosebi in urma succesului inregistrat in urma popularitaii pe care a castigat-o modelul Razr, caracterizat printr-un design special.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri