Tot mai multi oameni prefera sa asculte muzica folosindu-se si de aplicatiile video ale playerelor personale. Astfel, incasarile producatorilor de playere de muzica digitala s-au ridicat anul trecut la aproximativ 3 miliarde de dolari in intreaga lume , rezultate ce se traduc printr-o crestere cu 200% fata de anul 2004, informeaza BBCNews.

Aceste cifre au fost date publicitatii de organizatorii celui mai mare show de prezentare de echipamente electronice, Consumer Electronics Show, care este organizat zilele acestea in Las Vegas.

Aceasta tendinta se va mentine si pentru anul 2006, rata de crestere estimata fiind insa mai redusa - de 50%, veniturile preconizate pentru acest an din vanzarea de playere de muzica digitala fiind de 4,5 miliarde de dolari , au declarat oficialii Consumer Electronics Association (CEA).

Principalul motiv care explica aceasta crestere consta in faptul ca perioada de sarbatori a adus o adevarata explozie pe piata playerelor de melodii digitale, aceste echipamente fiind cele mai cautate cadouri de Craciun de consumatorii din intreaga lume.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri