HP a anuntat ca, Andy W. Mattes, cu o experienta manageriala indelungata in cadrul Siemens AG, a fost numit director de vanzari al Grupului de Solutii Tehnologice (TSG - Technology Solutions Group).

Mattes va indeplini functiile de senior vice president si chief sale officer, o functie nou creata ca urmare a desfiintarii, anul trecut, a Grupului de Solutii pentru Clienti. El va raporta lui Anne Livermore, vicepresedinte executiv al TSG.

Mattes, in varsta de 44 de ani, s-a alaturat HP dupa o activitate de 20 de ani in cadrul companiei Siemens AG, unde a ocupat diferite pozitii de conducere si de vanzari. Din mai 2004, a fost presedinte si CEO al Siemens Communications, Inc., divizia din Statele Unite a companiei Siemens Communications, care dispune de un portofoliu vast de produse si servicii de comunicatii pentru retelele wireless, fixe si pentru organizatiile de dimensiuni mari. In acelasi timp, Mattes a fost membru al Group Board of Siemens Communication Group, consiliul de administratie de coordonare internationala al grupului de comunicatii.

Andy este un profesionist desavarsit, cu o experienta profunda in construirea si coordonarea de organizatii de succes in domeniul vanzarilor, afirma Livermore. Experienta sa internationala in afaceri, alaturi de relatiile pe care le are cu clientii si partenerii, il fac deosebit de valoros pentru echipa HP.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 octombrie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 86,7 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri