Afacerile furnizorului de servicii si produse IT Maguay au stagnat anul trecut la 12,8 milioane de euro, a declarat, miercuri, directorul operational al companiei, Eduard Pughin, citat de Mediafax.
"Pentru anul curent, suntem convinsi ca nu vom avea scaderi", a spus Pughin.

El a subliniat, de asemenea, ca Maguay ar putea produce tablet PC in Romania, insa nu in 2011.

"Avem planuri sa incepem productia de tablet PC-uri, dar nu anul acesta, le testam, deocamdata. Acest segment de piata din Romania nu este inca definit", a explicat Pughin.

Maguay a lansat miercuri o noua marca de PC-uri portabile, MyWay, inlocuind vechia marca, eXpertBook.

"Deocamdata, avem o cota de 1%-3% pe piata PC-urilor portabile, si avem ca obiectiv pentru 2011 o cota de 5%", a adaugat directorul operational al companiei.

Anul trecut, compania a vandut 8.000 de desktop-uri, 4.000 de laptop-uri si 500 de servere.

Maguay a lansat, miercuri, si o serie limitata de netbook-uri cu carcasa personalizata, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman.

Compania are capital romanesc si este controlata de trei persoane fizice, Pavel Pughin, Ion Eduard Pughin si Gabriel Corvin Pughin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri