Fortele regimului Muammar Gaddafi au lansat o noua ofensiva asupra orasului Zawiyah, situat la 60 de kilometri vest de Tripoli, unde mai multe tancuri au invadat strazile orasului si au deschis focul asupra locuintelor, scrie 9AM.ro.
Fortele loiale liderului libian Muammar Gaddafi, care au atacat sambata orasul Zawiyah, au comis un "masacru" in acest oras situat la vest de Tripoli, a declarat un medic local.

"Este un adevarat masacru. Situatia este catastrofala. Au ucis multa lume. Au ucis-o pe fiica mea ", a declarat el, cu vocea emotionata, inainte de a izbucni in plans.

"Tancurile sunt peste tot in oras si trag asupra locuintelor. Am vazut sapte trecand prin fata mea. Tirurile de obuze nu inceteaza", a declarat un locuitor din acest oras. "Rugati-va pentru noi", a adaugat el, inainte ca legatura sa fie intrerupta brutal.

"Sunt sub foc. Nu pot sa vorbesc acum", a declarat la randul sau un medic aflat pe teren.

Un site de opozitie, Al-Manara, a afirmat ca aproximativ 40 de tancuri au intrat in Zawiyah si au deschis focul asupra locuintelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri