US Postal Service, compania de servicii postale din Statele Unite, a anuntat ca ar putea inchide pana la 3.700 de oficii, 12% din total, intrucat clientii cumpara tot mai multe servicii online sau prin intermediul retailerilor, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.
Totodata, US Postal Service se apropie de limita maxima a indatorarii, de 15 miliarde de dolari, si ar putea ramane in septembrie fara fonduri.

Compania, care opereaza 32.000 de oficii postale, a raportat o pierdere de 2,6 miliarde de dolari in trimestrul incheiat in martie. Inchiderea a
peste 10% din birouri ar putea genera economii de 200 de milioane de dolari.

Pentru comunitatile care vor ramane fara oficii postale, compania va continua sa vanda timbre si sa ofere servicii prin intermediul retailerilor locali.

Posta Romana a anuntat recent ca va disponibiliza 1.400 de angajati ca urmare a desfiintarii a 450 de unitati, reteaua ajungand la 6.100 de oficii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri