Compania de consultanta financiara si audit Ernst&Young a raportat in 2011 venituri totale mai mari cu 7,6%, informeaza The Guardian.
Cresterea a fost sustinuta de avansul de 20% inregistrat in pietele emergente, precum sunt Brazilia si India, astfel incat cifra de afaceri a companiei a ajuns la 22,88 miliarde dolari la sfarsitul anului fiscal, in crestere comparativ cu 21,26 miliarde dolari, cat a raportat in 2010.

Programul de investitii in valoare de 1,5 miliarde dolari, lansat in urma cu cinci ani, a fost motivul atingerii acestui rezultat, au declarat oficiali ai Ernst &Young.

Veniturile au crescut cu 26% in Brazilia, cu 22% in India, in Africa cu 19%, iar in China s-au majorat cu 18%.

Serviciile de consultanta in afaceri ale companiei au adus cu 17,5% mai mult fata de anul trecut, totalizand 4,3 miliarde dolari, in timp ce serviciile de audit si contabilitate au crescut cu 5%, la 10,6 miliarde dolari.

Veniturile din taxe au adus 6 miliarde dolari, cu 6% mai mult fata de anul fiscal precedent, iar consultanta privind tranzactiile au avansat cu 7,7%, insumand 2 miliarde dolari.

Compania de consultanta este prezenta si pe piata din Romania, ca parte integranta a Ernst & Young Europa Centrala si de Sud-Est, care cuprinde peste 5.500 de angajati in 20 de tari, incluzand Republica Ceha, Grecia, Ungaria, Polonia, si Turcia.

Comisia Europeana (CE) pregateste reglementari care vor forta marile companii de audit, asa-numitul grup "Big Four", sa renunte la operatiunile de consultanta si sa faca loc pe piata concurentilor mai mici.

Big 4 formeaza "careul de asi" ai serviciilor profesionale - PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri