Managementul operatorului polonez de telefonie mobila PTC i-a acuzat pe actionarii Deutsche Telekom si Elektrim ca au pus la cale o preluare a carei legalitate se afla sub semnul intrebarii.

"Deutsche Telekom si Elektrim s-au intalnit in afara sedintelor board-ului director si sustin ca au numit o noua structura de management, pentru a prelua PTC in intregime", a declarat conducerea companiei poloneze.

Deutsche Telekom licitase anul trecut 1,3 miliarde de euro pentru un pachet de 51% din actiunile grupului polonez PTC, aflat in proprietatea unui joint-venture format din Elektrim si Vivendi, insa de atunci situatia actionariatului este confuza, declansand un adevarat razboi intre avocatii actionariatului.

Atat Deutsche Telekom cat si Elektrim au refuzat sa comenteze acuzatiile ce li se aduc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri