Dominique Strauss-Kahn este implicat intr-un nou scandal sexual, fostul director al FMI figurand printre politicienii si oamenii de afaceri care ar fi fost clientii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusiv minore, relateaza publicatia Daily Mail, citata de 9AM.ro.
O ancheta judiciara pentru prostitutie la Hotelul Carlton, din orasul francez Lille, a fost demarata in martie, pe fondul acuzatiilor referitoare la implicarea unor minore. Prostitutia este legala in Franta, dar persoanele care o practica trebuie sa aiba peste 18 ani.

Angajati ai Hotelului Carlton, inclusiv managerul si un director de relatii publice, au fost arestati luna aceasta in cadrul anchetei.

Acestia sunt acuzati ca au actionat ca proxeneti pentru oaspetii lor si ar putea fi inculpati pentru procurare de prostituate, conspiratie in vederea comiterii de acte infractionale si spalare de bani.

Citeste mai multe despre Dominique Strauss-Kahn pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri