Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca asteapta mai multa claritate din partea Greciei in privinta punerii in aplicare a planului european de salvare, la intalnirea din aceasta seara cu premierul elen George Papandreou, la care participa si presedintele francez Nikolas Sarkozy.
"Am stabilit un program cu Grecia saptamana trecuta. Dorim sa realizam acest program si avem nevoie de claritate. Acesta este scopul intalnirii din aceasta seara", a afirmat Merkel, scrie Mediafax.

Inaintea intalnirii cu Papandreou, Merkel va discuta cu Sarkozy, reprezentantii institutiilor europene si cu directorul general al FMI, Christine Lagarde.

Sarkozy si Merkel l-au invitat la discutii de urgenta pe Papandreou, dupa ce acesta a luat prin surprindere pietele financiare si pe liderii din zona euro prin convocarea unui referendum referitor la al doilea program de salvare a tarii, convenit saptamana trecuta la Bruxelles.

Intalnirile de la Cannes au loc in ajunul summit-ului de doua zile al G20 care incepe joi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri