Wal-Mart, cel mai mare retailer american, a inregistrat rezultate financiare spectaculoase pe ultimul trimestru generate indeosebi de cresterea numarului de laptopuri vandute, informeaza BBCNews.

Astfel, gigantul american a raportat o crestere de pana la nivelul de 3,6 miliarde de dolari, fata de 3,2 miliarde cat se inregistrase cu un an in urma. Vanzarile din Statele Unite su sporit cu 8,6 procente in ciuda cresterii generalizate a pretului la combustibil si utilitati.

In acelasi timp, Wal-Mart a anuntat ca intentioneaza sa deschida anul acesta aproximativ 600 noi magazine in acest an incluzand intre 270-280 de supercentre si 220-230 de magazine internationale de retail.

Mai mult, retailerul american se va concentra mai mult pe extinderea pe pietele internationale. Vom continua strategia de extindere si vom fi atenti asupra oportunitailor de dezvoltare, fuzionare sau de achizitie in intreaga lume, a afirmat Craig Herket, presedintele Wal-Mart pentru zona Americii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri