Abel Ferrara si scenaristul Christ Zois lucreaza la un film inspirat din scandalul sexual din aceasta vara care l-a avut ca protagonist pe fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, potrivit Deadline London.
Gérard Depardieu si Isabelle Adjani ar putea, potrivit zvonurilor, sa fie actorii ce ii vor interpreta pe protagonistii scandalului. Totusi, potrivit regizorului Vincent Maraval, proiectul mai are pana sa intre in faza de dezvoltare.

Maraval a spus ca Ferrara si colaboratorul sau Zois scriu acum un scenariu care include elemente inspirate din vietile politicienilor precum Bill Clinton si Silvio Berlusconi, dar si Strauss-Kahn.

Totusi, in ciuda relatarilor recente din presa franceza, Marval a spus ca deocamdata este prea devreme sa vrobeasca despre un proiect sigur.

"Un lucru pe care il stim sigur este ca exista o dorinta comuna a lui Depardieu, Adjani si Ferrara de a lucra impreuna. Dar, asa cum se intampla in aceasta industrie, trebuie sa vedem daca iese si un film. Astazi, singura certitudine este ca scriu ceva inspirat de Strauss-Kahn, concentrandu-se pe politicieni si dependente. Este mai mult decat despre scandalul sexual al lui Strauss-Kahn", a spus Marval.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri