Primele rezultate ale scrutinului republican anuntau un scor foarte strans intre Rick Santorum si Mitt Romney, scrie 9AM.ro.
Mitt Romney, considerat unul dintre candidatii moderati si cu cele mai mari sanse de a-l invinge pe Barack Obama la 6 noiembrie, a obtinut 30.015 voturi fata de 30.007 inregistrate de adversarul sau ultraconservator, potrivit rezultatelor definitive anuntate dimineata, in urma unei lungi nopti electorale.

Castigatorul scrutinului si cel clasat pe locul al doilea au intrunit fiecare cate 25 la suta din voturi.

Ron Paul a terminat pe locul al treilea, cu 21 la suta din voturi


Ron Paul, in varsta de 76 de ani, decanul de varsta al cursei, ar putea sa continue sa perturbe jocul, in New Hampshire, apoi in South Carolina la 21 ianuarie. "Am reusit sa reintroducem unele idei republicane de care aveam nevoie de multa vreme. Este convingerea ca libertatea este o idee populara", a triumfat Ron Paul in cadrul unui discurs sustinut in fata militantilor sai. Paul se remarca prin pozitiile sale atipice cum ar fi scoaterea de sub incidenta penala a consumului de droguri, ceea ce atrage numerosi tineri.

Citeste mai mult despre aceasta tema pe 9AM.ro.

Sursa foto: Flickr.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri