Grupul american Morgan Stanley a raportat o pierdere de 275 milioane de dolari pentru ultimul trimestru al anului trecut, fata de profit de 600 de milioane de dolari in ultimele trei luni din 2010, insa rezultatul a fost mai bun decat asteptarile analistilor, transmite Reuters, potrivit Mediafax.
Banca a pierdut 15 centi pe actiune din operatiuni continue, in timp ce anlistii anticipau un rezultat negativ de 57 de centi. Pierderea din operatiuni continue a fost de 227 milioane de dolari, fata de un profit de 871 milioane de dolari in ultimul trimestru al anului 2010.

Rezultatul din trimestrul al patrulea include o pierdere de 1,7 miliarde de dolari dupa o intelegere amiabila cu grupul de asigurari MBIA privind renuntarea de catre Morgan Stanley la garantii pentru obligatiuni ipotecare pe care le are in portofoliu.

Veniturile totale au scazut cu 26%, la 5,7 miliarde de dolari, minim incepand din trimestrul al doilea al anului 2009.

Pentru intreg anul 2011, Morgan Stanley a raportat profit din operatiuni continue de 4,2 miliarde de dolari, in scadere de la 4,5 miliarde de dolari in 2010, se arata in raportul financiar al bancii.

Veniturile au urcat de la 31,4 miliarde de dolari in 2010 la 32,4 miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri