Ken Grenda si fiii sai, Geoff si Scott, au fost numiti cei mai generosi angajatori dupa ce si-au platit angajatii cu prime in valoare totala de 16 milioane de dolari.
Cei 1800 de angajati de la compania de transport Grenda au ramas uimiti dupa ce au primit bonusuri cu o valoare medie de 8500 de dolari, unele dintre ele ajungand si la 30.000 dolari, potrivit The Telegraph

Grenda Corporation, o afacere de familie, infiintata acum de 66 de ani a fost achizitionata in 2011 pentru suma de 401 milioane dolari de operatorul Ventura .

Administratorii le-au facut angajatilor acest cadou pentru a le multumi pentru loialitatea si sprijinul pe care l-au acordat companiei.

Unii dintre colegi au crezut ca este vorba de o greseala si s-au dus la banca ca sa fie siguri, a declarat unul dintre soferii de autobuz.

Compania a fost infiintata in 1945 si detine o flota de 1300 de autobuze in orasele australiene Melbourne, Adelaide si Perth.

Valoarea primele a variat in functie de vechime si de functia ocupata.

Grenda Corporation este cel mai mare producator australian de autobuze, de pe liniile sale de asamblare iesind 600 de autobuze anual.

Divizia de productie urmeaza sa fie cumparata in curand de o companie din Brazilia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri