Majoritatea angajatilor de pe Wall Street au avut salarii mai mari in 2011, potrivit unui sondaj realizat eFinancialCareers.com.
Studiul la care au participat 2860 de angajati in sectorul financiar a scos la iveala ca 54% dintre cei chestionati au primit salarii mai mari (fara bonusuri), in timp ce 40% au stagnat la nivelul anului 2010, noteaza Bloomberg.

Angajatii din bancile mari de investitii au inregistrat o majorare de 3% in medie, comparativ cu 14% ale celor de la bancile mai mici si 13% ale salariatilor administratorilor de fonduri.Veniturile anuale (inclusiv bonusurile de la sfarsitul anului) s-au diminuat la companii mari ca Goldman Sachs si JP Morgan Chase din cauza reducerii cheltuielilor operationale.

Studiul realizat intre 2 ianuarie si 16 februarie a relevat ca 12% dintre cei chestionati sunt foarte multumiti de remuneratiile primite, iar 35% s-au declarat oarecum multumiti. La polul opus 37% s-au declarat foarte si oarecum nemultumiti, cu un procent mai putin fata de aceesi perioada din 2011.

In timp ce 35% dintre cei intervievati au marturisit ca vor sa-si schimbe locul de munca in 2012, 55% au declarat ca un salariu mai mare ii va convinge sa ramana la jobul actual.

Studiul a mai scos la iveala ca mai mult de jumatate din participanti s-au aratat multumiti de bonusurile pe care le-au primit in 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri