Milioane de greci vor avea un soc dupa alegerile de duminica, intrucat vor primi o avalansa de notificari pentru plata de taxe, a caror trimitere a fost amanata de guvern din cauza scrutinului, potrivit cotidianului elen Kathimerini.
Puzderia de notificari care vor fi trimise dupa alegeri este rezultatul deciziei executivului de a evita transmiterea oricarei astfel de instiintari inaintea votului, chiar si in cazul celor privind situatia impozitului pe proprietate din 2009, pregatite deja pentru expediere, conform Mediafax.

Un oficial din Ministerul de Finante a afirmat ca livarea notificarilor privind restante la taxele pentru 2009 a fost amanata in urma interventiei din esaloanele superioare ale guvernului.

Potrivit planurilor autoritatilor, transmiterea notificarilor pentru taxa pe proprietati din 2010 si 2011 va incepe saptamana urmatoare, declansand un proces in care contribuabilii se vor trezi in postura de a achita cate o taxa in fiecare luna de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul anului.

Pe langa impozitele pe proprietati, grecii vor trebui sa plateaca si taxe pe venit, taxa speciala pe proprietati inclusa in factura de electricitate, taxa de solidaritate si taxa anuala pentru practicarea unei profesii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri