Deficitul bugetar al Marii Britanii s-a situat la un nivel mai mare decat era de asteptat, in luna iunie, punand sub semnul intrebarii daca George Osborne, ministrul de Finante al Marii Britanii, va putea sa respecte tintele fiscale anuale asumate, scrie Adevarul.ro.
Deficitul, care exclude cheltuielile guvernamentale in sprijinul sistemului bancar britanic, a fost de 14,4 miliarde de lire sterline, fata de 13,9 miliarde de lire sterline in perioada similara a anului trecut, a declarat Oficiul National de Statistica in cadrul unui comunicat citat de agentia de stiri Bloomberg.

Analistii intervievati de Bloomberg estimasera, in medie, un deficit de 13,4 miliarde de lire sterline. Veniturile au crescut cu 3,6% iar cheltuielile au scazut cu 0,8%.

Citeste mai mult despre aceasta tema pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri