Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, exprima "preocuparea" in legatura cu recentele evolutii politice din Romania, cerand Guvernului sa trimita rapid CC listele electorale pentru a se putea lua o decizie privind referendumul, declarandu-se ingrijorat de presupusele "presiuni" asupra Curtii, transmite Adevarul.ro.
"Sunt profund preocupat de recentele evolutii privind procesul de validare a referendumului de catre Curtea Constitutionala", afirma Jose Manuel Barroso in scrisoarea adresata premierului Ponta.

"Este esential ca Guvernul Romaniei sa raspunda fara intarziere solicitarii Curtii Constitutionale de transmitere a listelor electorale, pentru ca instanta sa ia cat mai curand posibil decizia finala privind referendumul. In acest context, este de o importanta capitala ca instanta constitutionala sa fie lasata sa isi clarifice pozitia, daca acest lucru va fi necesar, iar toate celelalte parti trebuie sa se abtina sa faca propriile interpretari", adauga Barroso.

Citeste articolul complet pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri