Guvernul Spaniei ia in considerare o cerere pentru un ajutor suveran, a declarat marti comisarul pentru Afaceri Economice si Monetare, Olli Rehn, intr-un interviu acordat televiziunii Bloomberg, preluat si dat publicitatii de Mediafax.
"Spania are o minte deschisa. Guvernul premierului Mariano Rajoy nu a luat o decizie. Suntem pregatiti sa actionam daca va exista o solicitare", a spus Rehn.

Guvernul de la Madrid a indicat recent ca lucreaza cu autoritatile de la Bruxelles pentru deblocarea unui ajutor de urgenta de 30 de miliarde de euro pentru bancile spaniole, in cadrul unui plan aprobat in iulie, destinat sustinerii sectorului financiar.

Rajoy a declarat pe de alta parte, marti, ca la inceputul lunii septembrie se va intalni la Madrid cu cancelarul Germaniei Angela Markel, in compania unui numar mare de oameni de afaceri germani si spanioli, urmand ca in aceeasi luna sa faca o vizita la Roma, pentru discutii cu premierul Mario Monti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri