Un tanar din statul american Missouri a fost arestat dupa ce politia a aflat ca acesta planuia un masacru la cinematograful in care va fi proiectat in premiera ultimul film din franciza "Twilight", informeaza contactmusic.com.
Blaec Lammers, in varsta de 20 de ani, a fost acuzat ca a pus la cale un complot pentru a deschide focul in cinematograful din localitatea Bolivar (Missouri), duminica, atunci cand va avea loc premiera ultimului film din aceasta serie cu vampiri, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", scrie Mediafax.

Tanarul a fost arestat vineri dupa ce mama sa a contactat politia. Femeia a spus ca este ingrijorata ca fiul ei a cumparat arme silimare cu cele folosite in timpul masacrului din cinematograful din Colorado, din timpul premierei celui mai recent film din franciza "Batman" - "Cavalerul Negru. Legenda renaste/ The Dark Knight Rises".

Blaec Lammers este acuzat ca a cumparat arme si peste 400 de cartuse, punand la cale un masacru similar celui din 12 iulie din cinematograful din Colorado, in care si-au pierdut viata 12 persoane si au fost ranite alte 57.

El le-a spus politistilor ca a cumparat un bilet pentru premiera filmului "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", care va avea loc duminica la cinematograful din Bolivar.

Tanarul a fost arestat si asteapta sa fie judecat. In cazul sau, a fost stabilita o cautiune de 500.000 de dolari.

Franciza "Twilight" are la baza romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse in 37 limbi si s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri