Reteaua Internet si sistemele de telefonie mobila au reinceput sa functioneze, sambata dupa-amiaza, la Damasc, dupa trei zile de intrerupere completa, iar regimul Bashar Al-Assad a anuntat ca au fost efectuate "lucrari de intretinere", informeaza AFP.
Agentia oficiala de stiri, SANA, a anuntat ca Internetul si sistemele de telefonie au fost repuse in functiune dupa efectuarea unor "lucrari de intretinere", scrie Mediafax.

Statele Unite au acuzat regimul Bashar Al-Assad ca a intrerupt liniile de telecomunicatii in mai multe regiuni din Siria, pe fondul confruntarilor militare intre rebeli si serviciile de securitate. Opozitia siriana a anuntat joi ca liniile de telecomunicatii, inclusiv Internetul, au fost intrerupte, in mai multe regiuni din Siria.

Departamentul de Stat american a comunicat vineri ca erau oprite retelele de telefonie fixa si mobila, precum si Internetul. "Condamnam acest nou atac impotriva libertatii de exprimare si comunicare, atribuit regimului de la Damasc", declara vineri Victoria Nuland, purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat american.

Protestele reprimate violent si confruntarile armate intre fortele opozitiei si serviciile de securitate subordonate regimului Bashar Al-Assad dureaza de peste 20 de luni in Siria, bilantul victimelor fiind, potrivit unor organizatii, de peste 40.000 de morti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri