Cel putin cinci persoane au murit dupa prabusirea partiala a unui tunel rutier in apropiere de Tokyo, alte doua persoane fiind date disparute, informeaza AFP.
Corpurile a cinci persoane au fost gasite carbonizate, au anuntat autoritatile nipone. Un tunel rutier s-a prabusit, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, relateaza Mediafax.

Compania care gestioneaza tunelul, Nippon Expressway Co. (NEXCO), a reusit sa introduca un dispozitiv video in tunel, iar imaginile au aratat piloni de beton cazuti peste masini.

Cel putin doua femei au fost ranite in momentul prabusirii unui segment de 50 de metri al tunelului Sasago, care are 4,7 kilometri.

Initial, sapte persoane erau date disparute dupa prabusirea respectivului tunel rutier.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri