Cel putin 14 afgani au fost ucisi, iar mai multi militari ISAF au fost raniti, duminica, intr-un atac insurgent care a vizat aeroportul din Jalalabad, unde se afla o importanta baza militara NATO, anunta surse locale, citate de AFP.
Elicoptere ale Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate (ISAF) au fost mobilizate dupa explozia unei masini-capcana in perimetrul de securitate din jurul aeroportului, relateaza Mediafax.

Un oficial din cadrul politiei afgane a declarat ca cinci afgani (trei agenti de securitate si doi civili angajati ai aeroportului) au fost ucisi, iar 18 au fost raniti. De asemenea, in confruntari au murit noua insurgenti, dintre care trei teroristi-kamikaze.

Talibanii au revendicat atacul printr-un apel telefonic la Agentia France-Presse, afirmand ca atacatorii au reusit sa patrunda in aeroport. ISAF a negat aceste informatii.

Dupa prima explozie, aeroportul a fost atacat cu rachete, obuze de mortiera si arme de calibru mic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri