Sotia unui inginer petrolist roman care lucreaza in Algeria si care acum a scapat ca prin urechile acului de atentat, fiind in concediu, a declarat, ca, in acest moment la In Amenas mai sunt trei romani, colegi cu sotul ei, scriu jurnalistii de la ziarul Ring.
"Initial stiam ca sunt patru romani in rafinarie insa unul s-a intors acasa, unul este dat disparut, iar doi au reusit sa contacteze familiile si sa le spuna ca sunt ascunsi prin subsolurile rafinariei", ne-a marturisit in exclusivitate femeia.

Ea a mai spus ca teroristii care au atacat erau imbracati in uniforme militare si aveau masina de-a armatei. Cand se face schimbul de tura, angajatii sunt dusi cu masinile un kilometru pana la avionul usor care ii transporta din desert. "Sunt cate 7-8 persoane intr-o masina. Teroristii au atacat una dintre masinile care duceau muncitorii la avion - si in care se afla si acest roman despre care nu mai stim absolut nimic - au intors-o din drum si, impreuna cu masina lor, care era tot cu insemnele armatei algeriene, au intrat in baza. Paza nu a reactionat in niciun fel".

Citeste mai mult despre acest subiect pe ziarulring.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri