Divizia de aparate de barbierit electrice Philips anunta incheierea unui parteneriat prin care devine Male Shaving Partner al echipei WilliamsF1 pentru anul 2006. Mesajul acestui parteneriat este mai repede si mai bine. WilliamsF1, fiind una dintre cele mai de succes echipe din istoria campionatelor de Formula 1, devine partenerul perfect pentru marca nr.1 de aparate de barbierit electrice Philips. Campionatele Formulei 1 sunt urmarite cu regularitate de peste 162 de milioane de telespectatori din peste 170 de tari.
Aceasta colaborare face din Philips sponsorul oficial al celor peste 19 curse WilliamsF1 Grand Prix. Parteneriatul este sustinut prin aparate de barbierit electrice create special, continand logo-urile ambilor parteneri, care vor fi lansate in decursul acestui an si pe piata romaneasca, insotite de o macheta in miniatura produsa dupa varianta originala a masinilor WilliamsF1.

Viteza maxima pentru cele mai eficiente rezultate aceasta este una din premisele care asigura succesul nu numai pentru echipa Williams, ci si pentru aparatele de barbierit Philips. Ritmul trepidant din zilele noastre face ca tot mai multi barbati sa doreasca sa obtina cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil ei au nevoie de tehnologia Philips Speed-XL.

Cu o mostenire de 67 de ani in domeniul aparatelor electrice de barbierit si peste 450 de milioane de aparate vandute, Philips este lider inovator pe piata acestor produse. Inventatorul barbieritului rotativ, Philips isi asuma multe inovatii revolutionare pe acesta categorie, stabilind astfel noi standarde pentru utilizatori.

WilliamsF1 este in top 3 al echipelor de succes din Formula 1. Cu un palmares dovedit, echipa WilliamsF1 a castigat 16 titluri in Campionatele Mondiale in doar 26 de ani, incluzand 9 Campionate la Constructori, 7 Campionate la Piloti si 113 victorii.

Sir Frank Williams, fondatorul echipei WilliamsF1, a declarat: Suntem incantati de incheierea acestui parteneriat cu o marca recunoscuta la nivel international si lider de piata. Sper ca asocierea cu WilliamsF1 sa contribuie la cresterea continua a diviziei de aparate de barbierit Phillips. Andrea Ragnetti, CEO al Philips Domestic Appliances & Personal Care, a adaugat: Misiunea Philips este aceea de a imbunatati calitatea vietii oamenilor prin inovatii tehnologice si intentionam sa facem acest lucru prin parteneriate strategice care sustin tehnologia de ultima ora, iar WilliamsF1 demonstreaza din plin aceste valori.

Nico Engelsman, Senior Vice President al Philips Domestic Appliances & Personal Care si Business Manager in cadrul Philips Shavers, a concluzionat: WilliamsF1 este unul dintre cele mai importante nume in domeniul sportului si suntem extrem de incantati de crearea unui partneriat cu ei. Suntem mandri ca putem fi numiti Male Shaving Partner al WilliamsF1.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri