Trupa rock australiana AC/DC si-a lansat propriul brand de bere, intitulat "AC/DC Premium Lager Beer", informeaza blabbermouth.net.
Formatia australiana si-a lansat propria gama de vinuri in Australia in 2011. Acele sortimente de vinuri au avut un succes atat de mare, incat trupa australiana a decis sa le lanseze si la nivel mondial, in 2012. Pentru primavara anului 2013, AC/DC le-a pregatit fanilor sai o noua surpriza: un brand de bere care poarta numele trupei, informeaza Mediafax.

Noul brand, "AC/DC Premium Lager Beer", este o bere autentica germana si are o concentratie de alcool de 5%.

"Noua bere iti da foc la limba precum TNT-ul, are gustul unei beri adevarate si este produsa in conformitate cu Manifestul Rock'n'Roll din 1973 si cu Legea puritatii germane din 1516", se afirma in comunicatul postat pe site-ul oficial al noului brand, www.ACDC-Beer.com.

Alte trupe rock - Kiss, Motorhead, Whitesnake, Slayer si Warrant - si-au lansat propriile branduri de bauturi alcoolice, iar printre vedetele de la Hollywood care au avut aceeasi idee se numara cantareata Fergie - solista grupului Black Eyed Peas - si actrita Drew Barrymore.

Trupa de hard rock AC/DC a fost infiintata la Sydney in 1973 si este formata din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara solo), Malcolm Young (chitara ritmica), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (baterie).

Trupa AC/DC a sustinut, pe 16 mai 2010, un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiana a adus in Capitala show-ul "Black Ice", care promoveaza cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat in octombrie 2008. Turneul, primul dupa "Stiff Upper Lip", sustinut de AC/DC in 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out in intreaga lume.

Intr-o cariera de patru decenii, formatia australiana a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" si "For Those About to Rock (We Salute You)", iar albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Sursa foto: acdc-beer.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri