Omul de afaceri rus Roman Abramovich, patron al clubului Chelsea, a fost retinut in Statele Unite, informeaza site-ul Russia Today. Site-ul citat nu ofera detalii despre motivul retinerii si nici despre orasul din Statele Unite unde ar fi avut loc.
Conform postului rus Rbc-Tv, retinerea, pusa in aplicare de Biroul Federal american de Investigatii (FBI), ar putea avea legatura cu moartea lui Boris Berezovski sau cu afacerile lui Abramovich (foto), scrie Mediafax.

Un purtator de cuvant al miliardarului de origine rusa a respins informatiile privind retinerea acestuia. "Aceste informatii sunt absolut false", a declarat John Mann, citat de Itar-Tass.

La randul sau, un purtator de cuvant al FBI a declarat pentru ziarul The Guardian ca informatiile privind retinerea omului de afaceri rus "nu sunt adevarate".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri