Gigantii tehnologici din Statele Unite s-au bucurat de un succes neasteptat in ultimii ani, promovand tinerii cu idei geniale in pozitii cheie in cadrul companiilor. Este si cazul celor de la Facebook sau LinkedIn, doua retele de socializare care au devenit extrem de populare si al caror criteriu principal de selectie si promovare tine de inteligenta si disponibilitatea tinerilor angajati.
In ciuda ideilor pe care le au, marea majoritate a tinerilor instariti care lucreaza pentru companiile de tehnologie din Silicon Valley cheltuiesc sume fabuloase pentru a-si petrece timpul cu prostituate.

Intr-un interviu acordat CNN Money, prostituatele din regiune sustin ca in ultimii ani numarul de “clienti” a crescut simtitor, la fel si veniturile incasate ca urmare a serviciilor prestate pentru tinerii bogati dornici de aventura.

Sub protectia anonimatului, autorii materialului relateaza ca una dintre aceste fete a realizat venituri totale de circa un milion de dolari subliniind ca “exista multe companii in zona care au putere materiala, iar o parte dintre tinerii angajati prefera sa isi petreaca in acest mod timpul liber”.

“O parte dintre ei sunt chiar draguti si extrem de discreti. Marea lor majoritate sunt tineri de peste 20 de ani care fac acest lucru motivand ca sunt prea tineri si nu stiu cum trebuie sa procedeze sa aiba o prietena”, spune una dintre fete.

Cat costa o ora de placere


Tarifele pentru o ora de amor variaza in functie de cerintele clientului si pot ajunge si la peste 500 de dolari.
Pentru a-i “racola” pe tinerii bogati dornici de senzatii tari, prostituatele au apelat si la resurse moderne de abordare cum ar fi retelele de socializare sau chat-room-urile unde totul se desfasoara sub o discretie totala, explica o alta fata pentru CNN Money.

“Twitter este un foarte bun instrument de promovare datorita streaming-ului video de care dispune, ceea ce face ca show-urile live sa ne ajute sa ne cunoastem si sa interactionam mai bine. Cu cat trimit mai multe mesaje cu atat mai multi utilizatori acceseaza chat-room-ul meu”, spune o alta fata.

Autoritatile din regiune spun ca amenzile pentru prostitutie in regiune a crescut puternic in ultimii ani, doar in 2012 inregistrand o evolutie de peste 35%.

“Este un business infloritor. Fetele spun ca aici castiga mai multi bani decat oriunde in alta parte”, spune sergentul Kyle Oki din San Jose care apreciaza ca domeniul tehnologic si Internetul sunt dintre cele mai bune metode de promovare pentru astfel de practici.



Sursa foto: http://www.freedigitalphotos.net/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri