Reuters a publicat din greseala necrologul cunoscutului investitor american de origine maghiara George Soros (foto), dupa care l-a retras de pe propriul website. Agentia de presa il critica dur pe acesta, invinuindu-l pe miliardar de crizele pe care le-ar fi produs prin speculatiile facute in piata valutara, scrie Business Insider.
Soros, 82 de ani, este descris ca fiind “un predator, o enigma invaluita in contradictie, intelect si bani”.

Agentia de presa remarca faptul ca omul de afaceri a criticat adesea capitalismul liberal care, paradoxal, i-a permis acestuia sa acumuleze o avere imensa.

Reuters a retras stirea de pe site la cateva minute anuntand pe Twitter ca a fost publicata din greseala.





De asemenea, agentia a publicat o stire in care mentioneaza ca investitorul este in continuare in viata.

Totusi, Reuters noteaza si activitatea filantropica a lui George Soros care a donat zeci de mililoane de dolari pentru a promova valorile democratice in foste tari comuniste.



Sursa captura imagine: Mediaite.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri