Ducesa de Cambridge, bebelusul regal si printul William au parasit Maternitatea Saint Mary din Londra, marti seara, printul William declarand sub forma de gluma ca fiul lui seamana cu Catherine "din fericire", relateaza CNN.
Cei trei s-au oprit cateva minute pentru a saluta multimea de admiratori si a vorbi cu jurnalistii.

"Seamana cu Kate, din fericire. Este un bebelus frumos, este suficient de greu si deja are mai mult par decat mine", a glumit printul William. "Inca ne gandim la un nume", a adaugat el.

"Este un moment foarte special, foarte emotionant. Orice familie stie cum ne simtim", a spus Kate.
Ducele, ducesa si fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus printul William si vor merge la Palatul Kensington, situat in partea de vest a Londrei.

Printul Charles si sotia sa, Camilla, s-au deplasat marti dupa-amiaza la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele si ducesa de Cambridge si pe bebelusul acestora, relateaza BBC News online. Vizita printului de Wales si a ducesei de Cornwall a inceput la ora 17.30 (19.30, ora Romaniei), la aproximativ doua ore dupa cea a sotilor Carole si Michael Middleton, primii care au mers la maternitate. Parintii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizita la maternitate pentru a-l vedea pe bebelusul regal, ei afirmand la iesire ca nepotelul este "absolut frumos" si ca parintii se descurca "de minune".

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Marti dimineata, printul William declara ca el si sotia sa, Catherine, sunt "mai fericiti ca niciodata", dupa venirea pe lume a primului lor copil, un baietel care s-a nascut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locala 16.24 (18.24 ora Romaniei). Titlul oficial pe care il va detine fiul printului William va fi "Alteta sa regala printul de Cambridge", asa cum a anuntat serviciul de presa al Palatului St. James.

Numele printului William a fost anuntat la cateva zile dupa nasterea sa, iar cel al fratelui sau, Harry, a fost facut public la externarea lui, alaturi de mama sa, printesa Diana, din aceeasi maternitate londoneza. In schimb, in 1948, britanicii au fost nevoiti sa astepte aproape o luna pentru a afla prenumele printului Charles. Pe de alta parte, casele de pariuri din Marea Britanie mizeaza pe numele George.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa, Catherine, ambii in varsta de 31 de
ani, au anuntat ca vor avea primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii. William, fiul printului Charles si al printesei Diana, s-a casatorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, in cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmarita de aproximativ doua miliarde de telespectatori.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri