Presedintele rus Vladimir Putin s-a plimbat singur, in orasul sau natal Sankt Petersburg, pe o strada pustie, dupa ce a asistat la inmormantarea primului sau antrenor de judo, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile din Rusia, citate de AFP, scrie Mediafax.
In loc sa se urce in masina sa, a carei usa fusese deschisa de o garda de corp, cel mai puternic om din Rusia a inceput sa se plimbe pe strada, fiind inconjurat de mai multi agenti de securitate si de camere video.

Televiziunile au difuzat o lunga secventa cu presedintele, filmat din spate, mergand singur pe o strada pustie.

Aceasta secventa, foarte probabil prezentata pentru a arata emotiile presedintelui fata de decesul fostului sau antrenor, a fost urmata imediat de comentarii sarcastice din partea bloggerilor din Sankt Petersburg.

"De ce sunt strazile pustii? Pentru ca le-au curatat ca in Groznii (capitala Ceceniei) in 2000 (cand a avut loc cel mai sangeros razboi ruso-cecen), a scris un blogger.

"Sa mori de ras. Este complet singur, daca nu luam in considerare agentii de securitate din spatele fiecarui geam", spune un alt blogger, "zveroboi".

"Este un adevarat circ, totul a fost curatat si apoi el a urcat pe scena. Ce actor!", comenteaza si "vasia-vasia".

Putin a prezentat miercuri condoleante familiei fostului sau profesor de judo, sportul sau preferat, aducandu-i un omagiu lui Anatoli Rahlin, un "barbat puternic" si "mentor atent".

"Am aflat cu tristete profunda despre decesul lui Anatoli Solomonovici Rahlin. Este o mare pierdere, o pierdere ireparabila pentru noi toti", a scris presedintele rus in telegrama adresata apropiatilor fostului sau antrenor si publicata pe pagina de internet a Kremlinului.

Potrivit Federatiei Ruse de Judo, Anatoli Rahlin, primul antrenor al lui Vladimir Putin, a murit in varsta de 75 de ani, in urma unei maladii indelungate.

Presa rusa a informat ca Rahnin l-a antrenat pe Putin in decursul a mai mult de zece ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri