Presedintele american Barack Obama a urmat un sfat atribuit predecesorului sau indepartat Harry Truman - "Daca vreti un prieten la Washington, luati-va un caine" - si a primit-o, luni, la Casa Alba pe catelusa Sunny, noul prieten canin al familiei sale, informeaza AFP, citat de Mediafax.
Bo, un caine de apa portughez, a venit sa locuiasca cu familia Obama la putin timp dupa ce aceasta s-a mutat in resedinta presedintilor americani, in 2009, concretizand astfel o promisiune facuta de Barack Obama fiicelor sale in seara alegerilor prezidentiale din noiembrie 2008.
Insa lui Bo, un mascul, ii lipsea compania, a afirmat purtatoarea de cuvant a primei doamne a tarii, Michelle Obama, pe site-ul Casei Albe.

Noua sosita, Sunny, o femela de un an, un exemplar din aceeasi rasa ca si Bo, "este o sora mai mica perfecta: este plina de energie si de afectiune", a adaugat aceeasi purtatoare de cuvant, Hannah August.

Potrivit aceleiasi surse, familia Obama i-a pus numele Sunny ("optimista", "fericita"), "datorita personalitatii ei vesele".

Presedintia americana a insotit acest anunt cu mai multe fotografii pe diversele sale canale de comunicare si pe retelele de socializare, dar si cu o inregistrare video cu cei doi catei care se jucau pe peluza de la Casa Alba.

Atunci cand Bo a ajuns la Casa Alba, familia Obama a explicat ca a ales un caine de apa portughez pentru ca fiica lor cea mica, Sasha, in varsta de 12 ani, sufera de alergii, iar parul acestei rase canine rare nu provoaca crize alergice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri