De la activitatea antreprenoriala si pana la spiritul antreprenorial, urmatoarele 20 de orase reprezinta cele mai active surse generatoare de startup-uri la nivel global, conform Startup Ecosystem Report 2012, publicat de Startup Genome in parteneriat cu Telefonica Digital si Universitatile Stanford si Berkeley.
Chiar daca Silicon Valey este inca regele lumii startup-urilor, scrie ventureburn.com, acesta ar putea pierde coroana in scurt timp. In ultima decada, diferite orase din intreaga lume au devenit incubatoare de succes pentru startup-uri, creand, totodata, noi ecosisteme de afaceri si oportunitati de investitii atractive.

Infograficul, realizat de catre Intuit, imparte cele mai importante orase-incubatoare pentru startup-uri in functie de opt criterii cheie, ceea ce le distinge prin: volum de noi afaceri lansate, finantare oferita, performanta, spirit antreprenorial, tendinte, suport, talent si diversitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri