Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiica pe nume Ju-ae, a dezvaluit fosta vedeta a baschetului Dennis Rodman, care a efectuat recent o noua vizita la Phenian, pentru The Guardian.

Rodman l-a descris deja pe Kim jong-un ca pe un "tip minunat", dar duminica a spus ca acesta este si un "tata bun" pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae.

"Am tinut-o pe fiica lor Ju-ae (in brate) si am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, sotia lui Kim Jong-un). Este un tata bun si are o familie minunata. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem in decembrie»", a adaugat Rodman, citat de Mediafax.

"Maresalul Kim (Jong-un) si cu mine ne-am relaxat la mare, impreuna cu familia sa", a declarat el despre ultima sa vizita in cea mai izolata tara din lume. "Am mancat, am baut si am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric intre Coreea de Nord si Statele Unite si caile de dezvoltare ale echipei lor de baschet", a spus el.

El planuieste sa organizeze un meci de baschet intre echipele americana si nord-coreeana. Detalii suplimentare despre meci sunt asteptate luni.

Aceasta initiativa este sponsorizata de o firma de pariuri irlandeza, care a recunoscut ca nu are experienta in diplomatia internationala. Firma a subliniat ca proiectul nu inseamna ca Rodman sau compania "aproba sau sustine" unul dintre cele mai represive regimuri din lume.

Un expert in domeniul coreean din cadrul grupului de reflectie International Crisis Group, Daniel Pinkston, a declarat pentru ziarul britanic ca, in pofida faptului ca Dennis Rodman poate fi considerat de catre unii ca "ofera o legitimitate politica regimului sau ca poate fi considerat o lovitura de propaganda", acest lucru este "foarte exagerat".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri