Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, Statele Unite impotriva oricarui atac asupra regimului sau, cerand Washingtonului sa "se astepte la orice" in cazul unei interventii, relateaza AFP.

"Trebuie sa va asteptati la orice", a declarat Bashar al-Assad in cadrul unui interviu televizat difuzat de CBS. "Guvernul (sirian) nu este singurul actor din regiune. Exista diferite partide, diferite factiuni, diferite ideologii", a adaugat el, fara sa excluda folosirea armelor chimice "daca rebelii sau teroristii din regiune sau orice alt grup le au in posesie", noteaza Mediafax.

Liderul sirian i-a indemnat pe membrii Congresului SUA, care urmeaza sa se pronunte pe tema unei rezolutii privind o interventie in Siria, sa ceara Administratiei de la Washington dovezile despre atacul chimic produs la Damasc pe 21 august.

"Intreaga lume este dezamagita de Administratia Obama. Noi speram ca va fi diferita de Administratia George W. Bush", a continuat Bashar al-Assad.

"John Kerry nu a prezentat nicio dovada. In zona unde se spune ca noi am fi utilizat arme chimice, exista doar imagini si afirmatii. Dar noi nu eram in acea zona", a subliniat liderul de la Damasc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri