Autorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat in doua spitale militare la inceputul lui august, dupa ce a contactat politia din Rhode Island, sustinand ca aude voci i are probleme cu somnul, au declarat oficiali citati de Washington Post, in editia electronica.

Politia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august i a raspuns in jurul orei 06.30, potrivit unui raport al politiei. Alexis le-a spus agentilor ca este intr-o calatorie de afaceri i s-a mutat din hotel in hotel pentru a scapa de trei persoane care il tin treaz "vorbindu-i i trimitandu-i vibratii in corp", potrivit politiei.

Alexis le-a spus polititilor ca nu are cazuri de boli psihice in familie, "i ca nu a avut niciodata niciun fel de episod de tulburari psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la politia din Newport, care a trimis o copie a raportului catre Naval Station Newport.

Lisa Rama, un ofiter pentru afaceri publice de la Naval Station Newport, a declarat ca oficialii de baza militara din Rhode Island coopereaza cu FBI, refuzand sa raspunda daca politia militara a urmarit raportul din august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri